Wij maken een eind aan papieren declaraties

Lees wat ons drijft en bekijk onze carrière mogelijkheden.

Wij zijn Declaree

14

Medewerkers

77

Landen

22 miljoen

Gedeclareerde uitgaven

48.025

Gebruikers

Jannik_Lempken

Nieuw bij Declaree

Jannik Lempken, geboren in Düsseldorf, heeft een grenzeloze ambitie. Voor hij aan zijn studie International Business begon in Maastricht, was hij al twee jaar werkzaam bij de Deutsche Bank als financieel assistent om alvast praktijkervaring op te doen. Ook deed hij onderzoek in Bangladesh naar de leefomstandigheden en de minimale lonen van mensen werkzaam in de kledingindustrie.

Tijdens zijn studie volgde hij lessen in Zuid Korea aan de Yonsei universiteit, maar genoot ook van alles wat het Maastrichtse studentenleven hem te bieden had. Na zijn bacheloropleiding heeft hij meer dan een jaar gewerkt als Business Development Manager bij Conichi, een Berlijnse startup die een hotelapplicatie heeft ontwikkeld om zakenreizen te vereenvoudigen.

Klaar om de Duitse markt te veroveren!

Nu met een Master in Management & Innovations van de Erasmus Universiteit op zak is hij klaar om het succes van Declaree in Nederland voor te zetten in Duitsland. Jannik gaat de komende tijd werken aan het tot stand komen van partnerships in Duitsland en het werven van nieuwe klanten.

We zijn heel blij dat we deze sociale, windsurfende international bij Declaree mogen verwelkomen!

Join the team!

Na een start-up periode kunnen we nu met recht zeggen dat Declaree in een scale-up fase terecht is gekomen. Wil jij ook een bijdrage leveren aan een jong groeiend bedrijf en jouw kennis en talent inzetten om Declaree de nummer één declaratie app van Nederland te laten worden, laat het ons dan weten jobs@declaree.com of bezoek onze vacaturepagina.

Case Study Mosa & Declaree

mosa_image_web
“Onze nieuwe directie was verbaasd dat we nog met declaratieformulieren werkten”

Mosa is een Nederlandse tegelproducent gevestigd in Maastricht. Sinds 1883 worden hier keramische tegels ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Met respect voor mens en milieu. Mosa is internationaal in beweging en denkt vooruit.

Mosa koos voor Declaree om digitaal te gaan declareren. Susanne Wolfs, functioneel analist bij Mosa, heeft het selectie – en implementatietraject begeleid. Lees hier de case study.

Profiel_Bianca_Engelbert

Nieuw bij Declaree

Bianca heeft al bijna 12 jaar office management ervaring, ondanks dat ze slechts 30 lentes jong is. Op haar 18e startte ze, na haar Schoevers opleiding, met haar eerste baan als managementassistente. In de jaren erna volgde ze in de avonduren met succes de HBO – opleiding officemanagement en nu is ze bezig met Prince2. We zijn blij dat we deze nuchtere Zeeuwse met Rotterdamse doorzettersmentaliteit mogen verwelkomen bij Declaree!

Grote toename nieuwe klanten

Declaree heeft de afgelopen periode veel grote aanbestedingstrajecten gewonnen. Om die reden was het nodig het implementatieteam verder te versterken. Bianca gaat de rol tussen sales en service coördineren. Hierdoor kunnen we meerdere complexe implementaties soepel en gelijktijdig laten verlopen. Bianca is zeer nauwgezet en heeft veel ervaring met het opzetten van structuren en processen in bedrijven.

“Ik krijg veel energie van projecten die vlekkeloos verlopen en waarbij er efficiënt gewerkt wordt, mijn grootste beloning is de waardering van klanten”

Join the team!

Na een start-up periode kunnen we nu met recht zeggen dat Declaree in een scale-up fase terecht is gekomen. Wil jij ook een bijdrage leveren aan een jong groeiend bedrijf en jouw kennis en talent inzetten om Declaree de nummer één declaratie app van Nederland te laten worden, laat het ons dan weten jobs@declaree.com

Nominatie European Fintech awards!

 

Declaree is genomineerd voor de European Fintech Awards 2017! Deze prijs is voor de meest innovatieve en ondernemende bedrijven op het gebied van financial technology. Help ons de finale te bereiken door te stemmen.

 

Stem door op de button te klikken.

Provincie in de prijzen

Onlangs riep Minster Kamp de Provincie Gelderland uit als Most Entrepreneurial Governmental Organization dankzij de ingebruikname van Declaree op de How To Get There Summit van het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

@BasJanssen pakt op het podium even de People’s Pitch Award mee. Sorry @Valorytweets!

Android Developer Wanted!

Kom jij ons team versterken? Declaree is hard aan het groeien en we zijn op zoek naar iemand die onze Android expert wil worden. Bij Declaree staat de ontwikkeling nooit stil en bouwen we constant aan nieuwe features. Ben jij de Android developer die ons kan helpen de userinterface nóg gebruiksvriendelijker te maken?

Partner manager

Heb je “networking skills”, kun je goed luisteren en ben je niet vies van een borrel rond vijven? We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die onze Partners het maximale uit Declaree laat halen.

Stage of afstuderen?

Bijna klaar met je studie, maar geen zin in stoffige management traineeships of je eigen 12-cijferige personeelsnummer? Mail ons je op wegmetjetraineeship@declaree.com

Vernieuwde infrastructuur

Vanwege de exponentiële groei in het gebruik en de honderden declaraties die per dag door onze systemen heen gaan heeft Declaree een liposuctie ondergaan en is onze infrastructuur vertienvoudigd. Met de nieuwe infrastructuur kunnen we zo’n 2.000.000.000 nieuwe declaraties op Nederlandse bodem opslaan en is het volledig dubbel uitgevoerd met automatische fail-overs.

“Onze Bas” in het VNO-NCV opinieblad Forum: “Een rampzalig declaratiesysteem? dan zoek je mij”

“Neem bijvoorbeeld de ophef over het onterecht declareren van duizenden euro’s aan kosten bij sommige overheidsinstellingen. Dat is echt verleden tijd met deze software.”