Declaraties direct digitaal in een online overzicht

Nooit meer declaraties overtypen en bonnetjes onder de scanner leggen, maar direct online declareren. Maak simpelweg een foto van het bonnetje, voeg daar wat meta-informatie aan toe en daarna is deze direct opgeslagen en beschikbaar in de online web-omgeving. Daarna kun je het bonnetje gewoon weggooien!

Gebundeld per rapport

Nadat een declaratie aan Declaree is toegevoegd kan deze in een rapport geplaatst worden. Dit is een digitale versie van het bekende declaratieformulier. Deze kan de medewerker bij zijn leidinggevende indienen aan het einde van de week, maand of na bijvoorbeeld een zakenreis. De medewerker heeft altijd realtime inzicht in de status van zijn of haar rapport.

Rapporten in de Declaree iphone applicatie

Veilig opgeslagen

Eenmaal opgeslagen in Declaree worden de declaraties 10 jaar bewaard. Hiermee wordt ruimschoots voldaan aan de fiscale bewaarplicht van 7 jaar.

Onze gehele infrastructuur is volledig meervoudig uitgevoerd. Dat betekent dat er geen zogeheten “single point of failure” is en delen van onze infrastructuur uit kunnen vallen, zonder dat u daar iets van merkt. Van uw data wordt overigens iedere 4 uur automatisch een back-up gemaakt, waarvan een kopie wordt weggezet op een apart datacentrum.

Koppelingen

Declaree bevat automatische koppelingen met o.a. Dropbox, Exact Online en Twinfield. Nadat de declaratie is toegevoegd heeft u er geen omkijken meer naar.

Zodra een rapport wordt goedgekeurd exporteert u deze aan het eind van de periode in één klik naar uw boekhoud- of salaris pakket. Declaree maakt automatisch een volledige boeking voor u op en stuurt, afhankelijk van uw pakket, zelfs de bewijslast mee. Zo heeft u alles netjes bij elkaar, zonder handmatig iets in te boeken.

Koppelingen met Declaree

Overtuigd van de voordelen van digitaal declareren?