Nooit meer bonnetjes bij afschriften zoeken

Transacties worden automatisch met bonnetjes gematcht

Bewijslast compleet

Gebruik Declaree om de bewijslast op zakelijke creditcards vast te leggen en laat automatisch transacties met reeds toegevoegde bonnetjes matchen.

Is de bewijslast nog niet compleet? Er wordt automatisch een conceptdeclaratie aangemaakt voor de pashouder waardoor duidelijk is voor welke transactie nog bewijslast moet worden toegevoegd.

Gebundeld per afschrift

Aan het eind van een periode stuurt de creditcardmaatschappij een pdf afschrift. Dit afschrift kan worden geüpload in Declaree waarna alle transacties worden uitgelezen en waar mogelijk worden gematcht met reeds toegevoegde bonnetjes. De bewijslast wordt automatisch gebundeld in een rapport en het rapport wordt voorzien van het afschrift.

Tussentijdse controle

Wilt u voor het ontvangen van de afschriften alvast controleren of de bonnetjes worden bijgehouden? Gebruik de csv-upload functie om tussentijds transacties te matchen.

Kan dit ook met creditcards van...?

De creditcardmodule werkt met afschriften van de grootste creditcardmaatschappijen waaronder ICS en American Express.  Zeker weten of uw creditcards ook ondersteunen? Neem dan even contact op.

Overtuigd van de voordelen van digitaal declareren?